lesi | Výstava obrazů Simony Vojtěškové v Praze

Velice ráda bych vás pozvala na výstavu svých obrazů v Praze. Proběhne od 7. června do 6. července v prostorách kreativní dílny a baru U jednoho stolu na pražské smíchovské náplavce. lesi | Výstava obrazů Simony Vojtěškové v Praze Vernisáž se proběhla 7. června v 18 hodin. Výstava potrvá až do 6.… chcete vědět víc?

Fotky od klientů, aneb Jaro v interiéru

Mám vždycky radost, když mi klienti pošlou fotku mého obrazu v jejich interiéru. Je to takový zvláštní nepopsatelný pocit. A zvlášť pokud se jedná o velký obraz na plátně, jako bylo Jaro (Spring) o velikosti 100 x 100 centimetrů.  Obraz jako dělaný do skandinávsky laděného interiéru. A jen pro… chcete vědět víc?

Výstava v Café POLE

Celý únor si můžete zblízka prohlédnout můj obraz Tulip Field v Café POLE v Brně. A nejen můj obraz. Vystavuji tam společně s několika umělkyněmi z České republiky i ze zahraničí. Já a vystavovaný obraz Tulip Field, 100 x 100 cm. Společnou výstavu umělkyň pořádá platforma Art Mums United, která… chcete vědět víc?

Jaro je tu! Aneb proces malování

Nebyl to vůbec žádný plán - namalovat obraz v barvách jara. Prostě se to stalo. V článku si přečtete a hlavně prohlédnete postup mé tvorby. Obraz má 100 x 100 centimetrů a malovala jsem jej akrylovými barvami.    1. krok: první vrstva  Stalo se už mým zvykem a možná i poznávacím znamením, že první… chcete vědět víc?

Obraz v interiéru: vizualizace versus realita

Jak by ten obraz asi vypadal u nás doma? Hodí se to do mé ložnice? Co když malba nebude barevně ladit s gaučem? Možná si při výběru obrazu kladete podobné otázky. Není to jednoduché, to vím. Zvlášť při pohledu na má velmi barevná a výrazná plátna. V rozhodování vám může pomoci jednoduchá… chcete vědět víc?

Fotky z procesu tvorby akrylové abstrakce: 100 x 100 cm

Asi jsem se zamilovala do čtvercových formátů. Po velkém plátnu o velikosti 150 x 150 centimetrů jsem se vrhla na další obraz o velikosti 100 x 100 centimetrů. Nazvala jsem jej Mountain Lake.  Obraz jsem začala růžovou vrstvou a neodpustila si motivační citát. V angličtině zní: "You Are Never Too… chcete vědět víc?

Jak jsem malovala XXL abstrakci

Strach z velkého plátna? Někteří umělci jej mají. Čím větší formát, tím děsivější může být začátek. Já jsem zjistila, že budu mít asi opačný problém. Po namalování tohoto obrazu o velikosti 150 x 150 centimetrů bych nejraději u XXL plátna stála pořád. Mrkněte na fotografie z procesu tvorby...  … chcete vědět víc?

Příběh narcicky v terakotové váze

Jak namalovat květinu ve váze? Pravděpodobně existuje tisíc návodů a tutoriálů, jak na to. V tomto článku se dozvíte, jak jsem svou narcisku v terakotové váze namalovala já. Krok po kroku, obrázek za obrázkem.  Pro obraz jsem použila již napnuté plátno o gramáži cca 330g/m2 a velikosti 40 x 40… chcete vědět víc?

Výstava v Art Gallery Brno

V říjnu 2021 jsem vystavovala své obrazy v Art Gallery Brno. Byla to společná výstava mých maleb na plátně a betonových obrazů Litone, které tvořím současně se svým manželem. Mrkněte na fotky.  BETON & BARVY | Simona & Jiří Vojtěškovi 19. - 28. října 2021 Art Gallery Brno, Veveří 455/8,… chcete vědět víc?

« Předchozí 1 2 Následující »