Obraz v interiéru: vizualizace versus realita

Jak by ten obraz asi vypadal u nás doma? Hodí se to do mé ložnice? Co když malba nebude barevně ladit s gaučem? Možná si při výběru obrazu kladete podobné otázky. Není to jednoduché, to vím. Zvlášť při pohledu na má velmi barevná a výrazná plátna. V rozhodování vám může pomoci jednoduchá vizualizace. 

1. krok: fotka

Od klienta jsem dostala přes Instagram zprávy tuto fotku obývacího pokoje. Pro tento účel je super, že je v záběru nejen bílá stěna, na kterou obraz přijde, ale i její okolí. Nábytek, sedačka, stůl, televize. Rozlišení nemusí být nijak velké, stačí i málo. 

2. krok: vizualizace

Obrázek výše už je daná vizualizace, kam jsem umístila abstrakci na plátně o velikosti 150 x 150 centimetrů. Její název je Koi Fish, protože připomíná oranžového kapra v průzračném jezírku. Nebo alespoň má obraz tyto barvy. :)

 

3. krok: realita

Následující fotka už zobrazuje reálný výsledek. I když ze zkušenosti vím, že realita je vždy mnohem jemnější a rozhodně lepší. Fotky pořízené mobily mají dnes často vysoký kontrast.

Nejenom, že vám ráda ukážu obrazy na vlastní oči, vytvořím vám i náhled konkrétního mého obrazu u vás doma. Ozvěte se mi. Nic to nestojí, jenom trochu času.

S.